Deze schets geeft de sfeer van het project weer.

Het project

6 woningen aan de Giessen

Vanaf de steiger van één van de drie watervilla’s begeeft u zich moeiteloos naar de Merwede, of verder stroomopwaarts de Giessen op. Aan de dijk prijken een markante vrijstaande woning en een twee-onder één-kap woning met een luxe uitstraling. Door de centrale ligging van 'Aan de Giessen' zijn alle voorzieningen in de directe omgeving.

interieur­advies van home made by

exclusief voor u

Maak uw woning op deze bijzondere plek compleet met het exclusieve interieuradvies van Home Made By. De specialisten begeleiden u in het samenstellen van uw interieurstijl. Zo wordt uw nieuwe woning uw nieuwe thuis!

Bij aankoop van uw woning ontvangt u:

  • Persoonlijk adviesgesprek met een interieurstylist
  • Persoonlijk moodboard
  • Inspirerend overzicht van woonstijl, kleuren en materialen
  • 2D-impressie van uw woonkamer
  • Persoonlijk aankoopadvies

Arno van der Padt - Van der Padt & Partners BV.

Architect aan het woord

Arno van der Padt

Individuele dijkwoningen

Wij staan bekend om onze individuele aanpak, en dat past precies bij dit project!” Arno van der Padt is de architect van ‘Aan de Giessen’. Hij legt uit wat de visie achter zijn ontwerpen is

Aan de Giessen is weliswaar een woningbouwproject, maar wordt gekenmerkt door de individuele mogelijkheden voor de eigenaren. Het is van belang dat het bouwbedrijf en de ontwikkelaar ook uit de voeten kunnen met mijn ideeën.

Weidsheid

Arno benadrukt de uitzonderlijke kenmerken van ‘Aan de Giessen’: “Unieke kavels, rechtstreeks aan het water, die passen in het dijklint. Door de verdichte bebouwing wordt de ruimte intensief gebruikt. En in contrast is daar de weidsheid aan de achterkant. Bovendien hebben de herenhuizen een enorme inhoud!”

Rieten dak

De eigenaren hebben veel keuzes voor de verschijningsvorm van hun woningen. Arno: “Met allerlei mogelijkheden bieden we de bewoners de gelegenheid hun wensen te optimaliseren. Er is veel mogelijk binnen de kaders.” Arno noemt bijvoorbeeld de keuze tussen een rieten dak, of keramische dakpannen. “En op de verdieping bestaat de mogelijkheid voor vier slaapkamers!”

Bauke Vink - Bouwbedrijf Frans Vink & Zn.

Het project volgens de bouwers

Bauke Vink

Uitdaging door diversiteit

Bouwbedrijf Frans vink en Zonen uit Moordrecht verzorgt de uitvoering van ‘Aan de Giessen’. Bauke Vink vertelt dat ‘Aan de Giessen’ veel verder gaat dan andere woningbouwprojecten. “Zowel in de afwerking als in de keuzes die eigenaren kunnen maken!” Bauke vervolgt: Ook in technisch opzicht wijkt ‘Aan de Giessen af’. “Natuurlijk plaatsen we een warmtepomp. En in dit geval zorgt een bodemwisselaar voor warmte uit de grond.”

Bauke: “Door de diversiteit is dit project voor ons een uitdaging. De benadering is duidelijk individueler dan bij andere woningbouwprojecten.”

Bauke sluit af: “Aan de Giessen is in allerlei opzichten een uniek project. Bovendien ligt het op een schitterende locatie!”

Jeroen Luykx - Gebroeders Blokland

De project­ontwikkelaar vertelt

Jeroen Luykx 

Flexibel door kleinschaligheid

Jeroen Luykx is namens Gebroeders Blokland de projectontwikkelaar van ‘Aan de Giessen’. Hij vertelt wat de afwegingen zijn om tot de ontwikkeling van zo’n bijzonder project te komen.

“Het project is in meerdere opzichten bijzonder: de unieke ligging van de zes woningen aan de Giessen, allen met de tuin op het zuiden. Maar de architect heeft ook gekozen voor bouwmaterialen van hoogwaardige kwaliteit en de bouwmethodiek is traditioneel. Door de centrale locatie, aan Buitendams in Hardinxveld-Giessendam, zijn ook alle voorzieningen en faciliteiten binnen handbereik!”

Kwalitatief hoogwaardig

Jeroen: “Wij merkten dat er vraag is naar zo’n kleinschalig en kwalitatief hoogwaardig project. We hebben diverse bouwkundige opties uitgewerkt. Door de kleinschaligheid kunnen we toch flexibel zijn in het beantwoorden van de individuele wensen van toekomstige bewoners. De eindgebruiker staat centraal!”

Onderscheidend

“In de loop van de ontwikkeling van dit project hebben we al diverse gesprekken gevoerd met geïnteresseerden. Er is duidelijk vraag naar ruimere woningen. De relatie met het water die wij hier bieden, maakt het onderscheidend!”

"Wonen aan het water in het hart van het dorp"
inschrijven

mis deze kans op een watervilla niet!

inschrijven

De loting vind 3 maart plaats.

contact

stel uw vraag

Interesse in het project 'Aan de Giessen'? Neem contact met ons op.

inschrijven

Ontwikkeling

©Aan de Giessen